Tuinontwerp winactie

  Voorwaarden + informatie

  • Vul de gevraagde gegevens in en klik op de knop 'Ik doe mee'
  • Actie loopt tot en met 14 juli 2024
  • Deelnemers zijn 18 jaar of ouder en zijn woonachtig in een straal van 20 kilometer van Uw Tuin Hoveniers uit Malden
  • Volg onze Instagram en Facebookpagina om te weten of jij of jouw vriend, familielid of kennis heeft gewonnen!
  • Winnaar wordt 15 juli bekendgemaakt!

  Bekijk meer van Uw Tuin!

  Tuinprojecten | Tuininspiratie | Klantverhalen

  'Onze tuinen zijn meesterwerken. We realiseren alleen het beste, dus ook bij u.'

  Tuininspiratie

  Geen zin om te wachten op de winactie? Plan een afspraak met onze tuinarchitect

  In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

  Klantverhalen

  Wie kan er nou beter over ons vertellen dan onze klanten? Bekijk onze reviews op Hovenier Nederland. Wij zijn met een gemiddelde score van 9,2 op basis van 112 recensies meer dan trots! 

  • Familie Kunneman
   Stadstuin in Nijmegen
   Uw Tuin heeft goed geluisterd naar onze wensen en smaak en dit vertaalt naar een super ontwerp. Ondanks de kleine afmetingen hebben we verschillende zithoeken zodat er op elk moment van de dag een fijne plek is om te zitten. We wilden een tuin die past bij het rivierenlandschap en dat is gelukt. De aanleg en de nazorg zijn ook top. De tuinmannen hebben hard gewerkt en alles elke dag schoon achtergelaten. Kortom: super tevreden!   

   10

  • Moderne tuin in Nijmegen met zwembad en tuinhuis. Deze tuin is ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
   Moderne tuin in Nijmegen
   De hoveniers van UwTuin in Malden hebben de afgelopen maanden van onze tuin een "hollands Alhambra" gemaakt. Alle moeite is gedaan om aan onze wensen te voldoen, waarbij zelfs bomen uit Italië zijn gehaald. Het door een tuinarchitect bedachte concept kreeg na bestudering door Frank van UwTuin een upgrade en latere wensen, het plaatsen van 'red cedar', zorgde voor een nog mooier design en werden ook perfect uitgevoerd.9
  • Familie Bours
   Stadstuin in Nijmegen
   Na intensief ontwerptraject, waarin goed geluisterd is naar onze wensen, zijn we onder begeleiding van Frank tot een mooi eindresultaat gekomen. De medewerkers op locatie waren allemaal even klantvriendelijk en meedenkend! We zijn erg blij met het eindresultaat. Mede door weersomstandigheden liep de planning wat uit, maar als je verzekerd wil zijn van een betrouwbare partij, die ook echt met je meedenkt dan ben je hier aan t juiste adres!  

   9

  • Familie van Koolwijk
   Tuinrenovatie in Arnhem
   Begin oktober hebben wij contact gezocht met Uw Tuin uit Malden. Enkele dagen later hebben wij onze plannen voor de tuinrenovatie besproken. Aangevuld met ideeën en kennis kwam de tuinarchitect de tekening met offerte bespreken. Begin november starten en 3 weken later was het klaar. Nieuwe bestrating, nieuwe beplanting en een tuinhuis. Het is prachtig geworden. Alle werkzaamheden verliepen soepel en alles werd altijd netjes achtergelaten.10
   Familie van Koolwijk
   Review van Hovenier Nederland
  • Achtertuin van design tuin op de Heilige Landstichting in Nijmegen
   Designtuin in Nijmegen
   Onze woning staat op een unieke locatie midden in de bossen, maar toch niet ver van de stad. Met de inrichting van onze tuin zochten we een goed en betrouwbaar hoveniersbedrijf wat onze wensen kon omzetten in een creatief en realistisch plan. Werkend met een strakke bouwplanning zijn de tuinwerkzaamheden gelijktijdig opgegaan. Bedankt team Uw Tuin uit Malden. Dat bestaat uit een super vriendelijke en vakkundige mensen.  

   9

  • Familie van Geffen
   Tuinontwerp van stadstuin
   In minder dan 5 dagen tijd doemde uit het niets onze mooie stadstuin op. Gewapend met een Pinterest moodboard, een schets, haast én een budget, maakten we onze eerste afspraak. Geen twee weken later, drink ik koffie op onze veranda, onder een trendy pergola. Gedurende het proces is er ruimte geweest om materiaalkeuzes te heroverwegen. We zijn gehoord, begrepen en kunnen deze hovenier zeker aanbevelen. 8
  • Familie Heezen
   Achtertuin in Malden
   We hadden al zelf een ontwerp voor onze achtertuin gemaakt, maar waar overige hoveniers zeiden dat ze het op die manier konden aanleggen, kwam UwTuin met een eigen suggesties waar we zelf niet aan gedacht hadden, maar meteen wilden. Na het tekenen van de offerte konden ze al snel beginnen en met 4 dagen hard werken door 2/3 man, kunnen we er nu volop van genieten. Geen spijt van!  

   9

  Neem contact op