Over Uw Tuin

'Onze tuinen zijn meesterwerken. We realiseren alleen het beste, dus ook bij u.'

Samen maken wij Nederland groener

Uw Tuin Hoveniers maakt groene tuinen. Dit doen wij in de regio van Arnhem en Nijmegen met een team van groen goeroes. Wat ons samenbrengt is onze passie voor groen. Samen, met de input van onze klanten, maken wij unieke tuinen. Met als doel het vergroten van buitenplezier. Zodat jij samen met het gezin, familie, vrienden of collega’s dagelijks van het buitenzijn geniet.

Goeroes van groene tuinen

8500

Tuinontwerpen

9

Klanttevredenheidscijfer

18000

Tuinprojecten

162

Jaar ervaring

Werken bij Uw Tuin Hoveniers

Werken bij Uw Tuin Hoveniers betekent naast werken met vakmensen een goede dosis aan gezelligheid. Samen streven wij naar het maken van mooie unieke projecten. Wij maken unieke projecten omdat wij houden van afwisseling en uitdaging. Ons team bestaat uit teamspelers die voor elkaar klaar staan, zowel in de tuin als daarnaast. Wil jij een kijkje nemen binnen ons team? Schuif vooral aan.  

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Neem contact op