Achtertuin van stadstuin in Nijmegen met zwembad
Stadstuin met zwembad in Nijmegen
June 6, 2024
Groene achtertuin in Huissen met jacuzzi, tuinoverkapping, palenwand en vijver. Tuinontwerp en tuinaanleg door Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Groene tuin in Huissen
June 11, 2024

Stadstuinen van Cum Laude in Nijmegen

Tuinwens van de klanten

Op een van de meest geliefde plekken van Nijmegen is Cum Laude gerealiseerd. Een complex met monumentale waarde wat vroeger fungeerde als klooster- en schoolgebouw. Een prachtig pand ten zuiden van de Nijmeegse binnenstad dat in 1923 gebouwd is in opdracht van de Congregatie van de Dochter der Wijsheid. In dit bijzonder pand zijn 16 woningen en 5 appartementen gerealiseerd. Waar tegenwoordig 21 bewoners genieten van de pracht van het pand en de bijzondere locatie.  

Bij het bijzondere pand hoort een bijzondere tuin! Waar wij van Uw Tuin Hoveniers met trots aan bij hebben mogen dragen. Ondanks dat het pand verschillende eigenaren heeft wil je dat het pand eenheid uitstraalt. Waarbij de stadstuinen op dezelfde wijze zijn aangelegd en dezelfde stijl hebben. Voor ons een prachtige opdracht.  

Samen met de bewoners van het pand hebben een tuinplan van niveau gemaakt waarmee bovenstaande doelen behaald konden worden.  Meermaals hebben wij bij het Inspyrium van Boomkwekerij Ebben in Cuijk samengezeten om alle wensen met betrekking tot de tuin te bespreken. De bewoners vanuit hun wensen, wij vanuit onze expertise voor het ontwerpen, aanleggen en van tuinen.  

Deze gezamenlijke aanpak heeft tot een geweldig resultaat geleidt. Waar wij als Uw Tuin Hoveniers en de bewoners van Cum Laude meer dan trots op zijn! Wij wensen de bewoners veel genot in het binnen en buiten wonen toe.  

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Massaplantdag bij de stadstuinen van Cum Laude

Neem contact op