Stadstuin Nijmegen
April 12, 2024
Voorgevel van Intratuin Elst. Tuinonderhoud door Uw Tuin Hoveniers uit Malden
Intratuin Elst
April 12, 2024

Klassieke tuin in Malden

Tuinwens van de klant

De bewoners van deze woning in Malden wilde graag een frisse wind door de voortuin. Een voortuin die veel kleur mocht bevatten waar lekker getuinierd kon worden met waar mogelijk privacy. Een heldere wens die wij in vervulling hebben gebracht door zo veel mogelijke soorten planten te plaatsen. Hoog, laag, geel, groen, paars, het kon allemaal. Planten waar insecten en vogels dagelijks van genieten en goed zichtbaar zijn. Daarnaast heeft deze voortuin een zitbank waar de bewoners kunnen genieten van deze levendige en kleurrijke omgeving. Waar vanwege privacy ook een palenwand is geplaatst. 

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

"De gekozen planten en bomen komen volledig tot zijn recht. Door gebruik te maken van bakken is onze voortuin makkelijker te onderhouden. Er zijn nu veel insecten, vlinders en vogels in onze tuin. We genieten er elke dag van en krijgen veel positieve reacties van mensen die langs komen."

10

Neem contact op