Moderne achtertuin met beplanting en vijver in Middelaar. Tuinaanleg door Uw Tuin Hoveniers uit Malden
Moderne tuin Middelaar
April 12, 2024
Realisatie van een moderne tuin in Gendt met een terrasoverkapping, tuinverlichting, groene borders en een vlonder. Deze tuin in ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Moderne tuin Gendt
April 12, 2024

Moderne tuin in Altforst

Tuinwens van de klant

Deze moderne tuin hoort bij een klassieke jaar en 30 woning in Altforst. Zoals aan de tuin te zien is houden de bewoners van groen. Iets waar wij graag aan bijdragen. De tuin heeft meerdere zitplekken waardoor de bewoners 's ochtends en 's avonds kunnen genieten van het buitenzijn. Waar voor de late avonduren een openhaard geplaatst is. Voor de rest heeft deze groene tuin een terras, een vijver en een hottub die op hout gestookt is. Ook in deze tuin hebben wij een tuinverlichtingsplan gemaakt omdat de bewoners dag in dag uit van de tuin willen genieten.

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Wat zijn wij blij met onze nieuwe tuin! Prachtig groen, veel zitplekken, mooie verlichting etc. Een plek waar wij de komende periode niet weg te slaan zijn. Familie en vrienden komen maar mooi onze kant op voor gezelligheid! Bedankt Uw Tuin Hoveniers voor dit geslaagde project.
  10

Bewoners van deze moderne tuin in Altforst

Neem contact op