Groene moderne tuin in Mook met tuinverlichting. Beplanting in de achtertuin van een landschapstuin in Groesbeek. Deze tuin in ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Moderne tuin met jacuzzi Mook
April 12, 2024
Zijaanzicht van een groene achtertuin met beplanting, een vijver, terrasoverkapping en jacuzzi. Deze tuin in ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Groene tuin Altforst
April 12, 2024

Moderne tuin in Middelaar

Tuinwens van de klant

De bewoners van deze woning in Middelaar hebben een mooi groen uitzicht over de dijk waar ze dagelijks van genieten. In dezelfde zichtlijnen hebben wij in de lijn van de architectuur van de woning twee vijvers aangelegd. Zodat de liefhebbers van vijvers en vissen van beide uitzichten kunnen genieten wanneer ze vanuit de ramen naar buiten kijken. Omdat het uitzicht zo belangrijk is hebben wij aan het waterelement unieke gebogen buizen toegevoegd. Daarnaast bevat deze tuin groene elementen als gazon, planten borders en bomen. Ook heeft deze tuin een tuinoverkapping en terras dat verplaatst kan worden zodat er op elk moment van de dag genoten kan worden van het buitenzijn. Wat dit project nog meer uniek maakt is dat het de tweede keer is dat wij voor deze bewoners een tuin aan hebben mogen leggen, altijd leuk!  

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Een mooie tuin is niet alleen een mooi ontwerp. Uw Tuin heeft onze wensen op een bijzondere fraaie wijze in een ontwerp meegenomen. De uitvoering was fantastisch! Het team van Uw Tuin, onder aanvoering van Frank en Theo heeft een prachtige tuin afgeleverd. Altijd een fijn contact met iedereen gehad en alles is in goed overleg uitgevoerd. Afspraak is afspraak en ook tijdens de aanleg was er steeds overleg mogelijk ten aanzien van tussentijdse aanpassingen. Uw Tuin is wat ons betreft een echte aanrader!10

Bewoners van deze moderne tuin in Middelaar

Tuinadvies aanvraag