Realisatie van een moderne tuin in Gendt met een terrasoverkapping, tuinverlichting, groene borders en een vlonder. Deze tuin in ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Moderne tuin Gendt
April 12, 2024
Terras van een landschappelijke tuin in Groesbeek/. Deze tuin in ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Landschapstuin Groesbeek
April 12, 2024

Landschapstuin in Mook

Tuinwens van de klant

In deze moderne tuin in Mook woont een tuinfanaat die graag geniet van zijn tuin. Ook voor deze bewoners is het de tweede keer dat wij de tuin aan hebben mogen leggen. Dit keer gaat het om een achtertuin met jacuzzi die omgetoverd moest worden in een groene omgeving waar tot in de late avonduren genoten kan worden. Vandaar dat er gekozen is voor verschillende moderne beplanting, veel verlichting en een moderne uitstraling met witte muren. Deze combinatie zorgt ervoor dat zelfs de jacuzzi wegvalt in de beplanting en dat de bewoners genieten van het groen in de tuin.  

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Before & After

Neem contact op