Terras van een landschappelijke tuin in Groesbeek/. Deze tuin in ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Landschapstuin Groesbeek
April 12, 2024
Tuinaanleg van een klassieke voortuin in Malden. Tuin is ontworpen door de tuinarchitecten en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Klassieke tuin Malden
April 12, 2024

Stadstuin in Nijmegen

Tuinwens van de klant

De eigenaren van deze stadstuin dichtbij het centrum van Nijmegen hadden de wens om een groene achtertuin te realiseren. Waarin de eikenboom behouden bleef en zo veel mogelijk groen te vinden is. Waar vogels en andere dieren kunnen leven en de biodiversiteit hoog is. Vandaar dat er zo min mogelijk gebruik gemaakt is van bestrating. In de bestrating zijn verschillende materialen gebruikt; gebakken klinkers, gecombineerd met split halfverharding. In de voortuin is de bestrating onderbroken door een mooie grote meerstammige heester. De voor- en achtertuin hebben verschillende borders met veel kleur en waarin verschillende seizoenen terug zijn te zien. Om een groene wand te creëren is er zowel in de voortuin als in de achtertuin gebruikt gemaakt van beukenhagen. Dat privacy biedt en woonruimte voor de vogels. 

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Neem contact op