Groene achtertuin in Huissen met jacuzzi, tuinoverkapping, palenwand en vijver. Tuinontwerp en tuinaanleg door Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Groene tuin in Huissen
June 11, 2024
Groene stadstuin in Nijmegen met terras en loungeset. Tuinontwerp en tuinaanleg door Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Stadstuin in Nijmegen-Oost
June 12, 2024

Stadstuin in Nijmegen-Noord

Tuinwens van de klant

Deze stadstuin ligt op een unieke locatie; namelijk bij de Waalbrug in Nijmegen. De bewoners van deze woning genieten dagelijks van het prachtige uitzicht vanaf hun tuin. Bij het tuinontwerp is er extra aandacht besteedt aan het creëren van verschillende zithoeken zodat er op elke moment van de dag van de tuin genoten kan worden. Ook is er in het beplantingsplan rekening gehouden met volle zon en wind die veelal op de tuin staat. 

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Uw Tuin heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en smaak en dit vertaald naar een super Tuinontwerp.. Ondanks de kleine afmetingen hebben we verschillende zithoeken zodat er op elk moment van de dag een fijne plek is om te zitten. We wilden een tuin die past bij het rivierenlandschap en dat is gelukt. De planten beginnen nu uit te schieten en we kunnen niet wachten totdat ze volgroeid zijn. De nazorg is uitstekend. Enkele planten die het moeilijk hebben in de volle zon en wind worden volgende week vervangen en we hebben advies gekregen hoe de tuin goed bij te houden. Ook het proces van de aanleg verliep ontspannen. De tuinmannen hebben hard gewerkt en alles elke dag schoon achtergelaten. Kortom: super tevreden!  10 Bewoners van deze moderne tuin in Altforst

Neem contact op