Vooraanzicht van het Cum Laude pand in Nijmegen. Tuinontwerp en tuinaanleg door Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Stadstuinen Nijmegen
June 11, 2024
Moderne achtertuin in Nijmegen-Noord
Stadstuin in Nijmegen-Noord
June 11, 2024

Groene tuin in Huissen

Tuinwens van de klant

Zoals aan de tuin te zien is houden de bewoners van groen. Iets waar wij graag aan bijdragen. De tuin heeft meerdere zitplekken waardoor de bewoners 's ochtends en 's avonds kunnen genieten van het buitenzijn. De tuin heeft een loungeterras, tuinoverkapping bedekt met sedum en een tuinhaard en eettafel. Voor de rest heeft deze groene tuin een vijver en een jacuzzi. 

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Uw Tuin heeft voor ons de uitbreiding van onze tuin en het verplaatsen van de parkeerplaats verzorgd. Het ontwerp lag helemaal in de lijn met wat wij in gedachten hadden. De uitvoering is ook helemaal volgens plan verlopen en tenslotte is het eind resultaat echt heel mooi geworden. We hebben het in het najaar laten doen en nu het hartje zomer is genieten we iedere dag van onze tuin. De planten zijn allemaal goed aangeslagen en er is ook goed meegedacht om kleur in de tuin te brengen en om planten te zetten die tegen de drogere zomers kunnen. De jacuzzi en de buiten douche zijn ook mooi in het ontwerp opgenomen en alles werkt zonder problemen. Ik zou Uw Tuin zeker aanbevelen.   10Bewoners van deze groene tuin in Huissen

Neem contact op