Tuinonderhoud

'Onze tuinen zijn meesterwerken. We realiseren alleen het beste, dus ook bij u.'

Je tuin in topconditie

Een goed onderhouden tuin draagt bij aan de algehele uitstraling van je huis. Het is het eerste wat mensen zien wanneer ze arriveren, en het laat een blijvende indruk achter. Door te investeren in het onderhoud van je tuin, verhoog je niet alleen de waarde van je woning, maar creëer je ook een uitnodigende en gastvrije sfeer voor jezelf, je familie en je gasten. 

Door regelmatig te snoeien, bemesten en bewateren, bevorder je de gezondheid van je planten en voorkom je dat ze worden aangetast door ziekten en plagen. Daarnaast zorgt het verwijderen van onkruid en het bijhouden van paden en opritten voor een omgeving waar je vrij kunt bewegen.  

Bovendien draagt een goed onderhouden tuin bij aan het behoud van biodiversiteit. Door verschillende planten- en bloemensoorten aan te trekken, creëer je een leefgebied voor allerlei insecten, vogels en andere dieren. 

De onderdelen van tuinonderhoud

Houd je tuin stralend met professioneel tuinonderhoud. Of je een weelderige tuin hebt vol met bloemen en planten hebt of een strakke moderne tuin, ons ervaren team met passie voor groen staat voor je klaar om je tuin in topconditie te houden. Van het maaien van je gazon tot het snoeien van struiken en bomen, wij zorgen ervoor dat je tuin er verzorgd uitziet.

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Klantverhalen

Wie kan er nou beter over ons vertellen dan onze klanten? Bekijk onze reviews op Hovenier Nederland. Wij zijn met een gemiddelde score van 9,2 op basis van 112 recensies meer dan trots! 

 • Familie Kunneman

  Stadstuin in Nijmegen

  Uw Tuin heeft goed geluisterd naar onze wensen en smaak en dit vertaalt naar een super ontwerp. Ondanks de kleine afmetingen hebben we verschillende zithoeken zodat er op elk moment van de dag een fijne plek is om te zitten. We wilden een tuin die past bij het rivierenlandschap en dat is gelukt. De aanleg en de nazorg zijn ook top. De tuinmannen hebben hard gewerkt en alles elke dag schoon achtergelaten. Kortom: super tevreden!   

  10

 • Moderne tuin in Nijmegen met zwembad en tuinhuis. Deze tuin is ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.

  Moderne tuin in Nijmegen

  De hoveniers van UwTuin in Malden hebben de afgelopen maanden van onze tuin een "hollands Alhambra" gemaakt. Alle moeite is gedaan om aan onze wensen te voldoen, waarbij zelfs bomen uit Italië zijn gehaald. Het door een tuinarchitect bedachte concept kreeg na bestudering door Frank van UwTuin een upgrade en latere wensen, het plaatsen van 'red cedar', zorgde voor een nog mooier design en werden ook perfect uitgevoerd.9
 • Familie Bours

  Stadstuin in Nijmegen

  Na intensief ontwerptraject, waarin goed geluisterd is naar onze wensen, zijn we onder begeleiding van Frank tot een mooi eindresultaat gekomen. De medewerkers op locatie waren allemaal even klantvriendelijk en meedenkend! We zijn erg blij met het eindresultaat. Mede door weersomstandigheden liep de planning wat uit, maar als je verzekerd wil zijn van een betrouwbare partij, die ook echt met je meedenkt dan ben je hier aan t juiste adres!  

  9

 • Familie van Koolwijk

  Tuinrenovatie in Arnhem

  Begin oktober hebben wij contact gezocht met Uw Tuin uit Malden. Enkele dagen later hebben wij onze plannen voor de tuinrenovatie besproken. Aangevuld met ideeën en kennis kwam de tuinarchitect de tekening met offerte bespreken. Begin november starten en 3 weken later was het klaar. Nieuwe bestrating, nieuwe beplanting en een tuinhuis. Het is prachtig geworden. Alle werkzaamheden verliepen soepel en alles werd altijd netjes achtergelaten.10
  Familie van Koolwijk
  Review van Hovenier Nederland
 • Achtertuin van design tuin op de Heilige Landstichting in Nijmegen

  Designtuin in Nijmegen

  Onze woning staat op een unieke locatie midden in de bossen, maar toch niet ver van de stad. Met de inrichting van onze tuin zochten we een goed en betrouwbaar hoveniersbedrijf wat onze wensen kon omzetten in een creatief en realistisch plan. Werkend met een strakke bouwplanning zijn de tuinwerkzaamheden gelijktijdig opgegaan. Bedankt team Uw Tuin uit Malden. Dat bestaat uit een super vriendelijke en vakkundige mensen.  

  9

 • Familie van Geffen

  Tuinontwerp van stadstuin

  In minder dan 5 dagen tijd doemde uit het niets onze mooie stadstuin op. Gewapend met een Pinterest moodboard, een schets, haast én een budget, maakten we onze eerste afspraak. Geen twee weken later, drink ik koffie op onze veranda, onder een trendy pergola. Gedurende het proces is er ruimte geweest om materiaalkeuzes te heroverwegen. We zijn gehoord, begrepen en kunnen deze hovenier zeker aanbevelen. 8
 • Familie Heezen

  Achtertuin in Malden

  We hadden al zelf een ontwerp voor onze achtertuin gemaakt, maar waar overige hoveniers zeiden dat ze het op die manier konden aanleggen, kwam UwTuin met een eigen suggesties waar we zelf niet aan gedacht hadden, maar meteen wilden. Na het tekenen van de offerte konden ze al snel beginnen en met 4 dagen hard werken door 2/3 man, kunnen we er nu volop van genieten. Geen spijt van!  

  9

Je tuin laten onderhouden door Uw Tuin Hoveniers

Wil je graag een tuin weer klaar maken voor het seizoen? Zodat je weer kunt genieten van je tuin met vrienden, familie, vrienden, collega’s of klanten dagelijks van kunt genieten? Dan ben je bij Uw Tuin aan het juiste adres.

Van ons kun je een efficiënt en kwalitatief onderhoud van je tuin verwachten. Dit doen wij met een gepassioneerd team van hoveniers met groene vingers.

Wij hebben sinds 1862 de missie om Nederland groener te maken. Deze missie maken wij waar door met passie voor groen en het hoveniers vak groene droomtuinen te realiseren. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven in de Nijmegen, Malden, Arnhem en omstreken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw buitenruimte kunnen transformeren tot een ware oase van groen geluk.

Veelgestelde vragen

1Wat valt er onder tuinonderhoud?
Een goed onderhouden tuin draagt bij aan de algehele uitstraling van je huis. Het is het eerste wat mensen zien wanneer ze arriveren, en het laat een blijvende indruk achter. Door te investeren in het onderhoud van je tuin, verhoog je niet alleen de waarde van je woning, maar creëer je ook een uitnodigende en gastvrije sfeer voor jezelf, je familie en je gasten. Door regelmatig te snoeien, bemesten en bewateren, bevorder je de gezondheid van je planten en voorkom je dat ze worden aangetast door ziekten en plagen. Daarnaast zorgt het verwijderen van onkruid en het bijhouden van paden en opritten voor een veilige omgeving waarin je vrij kunt bewegen. Bovendien draagt een goed onderhouden tuin bij aan het behoud van biodiversiteit. Door verschillende planten- en bloemensoorten aan te trekken, creëer je een leefgebied voor allerlei insecten, vogels en andere dieren. Dit draagt bij aan de ecologische balans en ondersteunt de lokale flora en fauna.
2Waar onderhouden jullie tuinen?
Uw Tuin Hoveniers is opgericht in Cuijk en momenteel werkzaam vanuit Malden. Wij zijn naast Cuijk en Malden ook actief in Nijmegen, Arnhem, Molenhoek, Mook, Huissen, Beneden – Leeuwen, Gendt, Groesbeek, Elst en Lent. Woon je ergens anders? Wij zijn voornamelijk actief binnen een straal van 40km vanuit Malden. Woon je verder? Neem dan contact op, dan bespreken wij de mogelijkheden met elkaar.
3Draagt een tuin bij aan de waarde van mijn huis?
Ja, vaak wordt een huis met tuin meer waard dan andersom! Dit komt omdat het oppervlak van een perceel met tuin groter is, als volgt wordt er meer voor betaald. Wanneer de tuin er goed en verzorgd bij ligt schatten anderen de waarde van het huis vaak hoger in. Uiteraard is niet iedereen opzoek naar een huis met een grote tuin. Echter draagt een tuin dus bij aan de waarde van uw huis! Belangrijke factoren daarin, zijn de grootte van de tuin, de ligging, de inrichting, een verzorgde uitstraling en de mate van privacy. Deze aspecten dragen onder andere meer aan de waarde van uw huis. Uw Tuin verzorgt Tuinaanleg Nijmegen op maat!

Neem contact op