Terras bij zwemvijver van Landschapstuin in Mook. Tuinaanleg door Uw Tuin Hoveniers uit Malden
Landschapstuin Mook
April 12, 2024
Klassieke achtertuin in Nijmegen aangelegd door Uw Tuin Hoveniers. Tuinontwerp en tuinaanleg door tuinarchitecten en hoveniers van Uw Tuin Hoveniers.
Stadstuin Nijmegen
April 12, 2024

Landschapstuin in Groesbeek

Tuinwens van de klant

Een modern huis met een landschapstuin waar wij rondom zo minimalistisch mogelijk groen hebben aangelegd. Waarbij is gekozen voor het planten van veel grassen, een aantal bomen en vaste planten borders met veel kleur. Ook is er een trap aan de voorzijde van het pand gelegd met daaromheen wintergroene beplanting. Beplanting die rust uitstraalt en gezien de zonnestand geschikt is.  

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

De hoveniers van Uw Tuin in Malden hebben de afgelopen maanden van onze tuin met achterstallig onderhoud een "hollands Alhambra" gemaakt. Alle moeite is gedaan om aan onze wensen te voldoen, waarbij zelfs enkele bomen vanuit Italie werden gehaald. Het door een tuinarchitect elders bedachte concept kreeg na zorgvuldige bestudering door Frank van Uw Tuin nog een verdere upgrade en toen er later nog extra wensen kwamen voor het plaatsen van 'red cedar' voor een nog mooier design werden ook deze aanpassingen perfect uitgevoerd. Het uiteindelijke resultaat oversteeg onze verwachtingen. Daarbij dient nog vermeld, dat naast toewijding en vakbekwaamheid van de hoveniers het dagelijks contact met hen erg plezierig was in de afgelopen maanden.

10

Bewoners van deze moderne tuin in Nijmegen met zwembad

Neem contact op