Zijaanzicht van een groene achtertuin met beplanting, een vijver, terrasoverkapping en jacuzzi. Deze tuin in ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Groene tuin Altforst
April 12, 2024
Terras bij zwemvijver van Landschapstuin in Mook. Tuinaanleg door Uw Tuin Hoveniers uit Malden
Landschapstuin Mook
April 12, 2024

Moderne tuin in Gendt

Tuinwens van de klant

Een moderne achtertuin waarbij vanwege de wensen belangrijk was om deze efficiënt in te richten. De tuin heeft meerdere grote en strakke elementen, zoals de tuinoverkapping, waar de bewoners graag tot in de late avonduren genieten van het buitenzijn. Omdat de bewoners genieten van het buitenzijn is er ook aandacht besteedt aan de tuinverlichting. Ook heeft deze moderne tuin een terras waar genoten kan worden van de zon. In de tuin zijn meerdere witte polyester bakken te zien waar al het groen zijn weg in vindt.  

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Neem contact op