Moderne tuin in Nijmegen-West
June 12, 2024

Moderne tuin met zwembad in Nijmegen

Tuinwens van de klant

Voor de bewoners  van deze woning hebben wij de gehele achtertuin nieuw leven in mogen blazen. Een minimalistische en rustige achtertuin waar het gezin kan ontspannen en genieten van het buitenzijn. Waar een zwembad is aangelegd met veel plekken om te genieten van de zon. Zelfs met een heerlijke plek waar genoten kan worden van een maaltijd. De bestaande bomen die er stonden hebben wij met uitzondering op een paar oude dennen in takt gelaten. In plaats daarvan is er een grote beukenhaag met groot solitair meerstammige bomen geplant. Om zo de privacy richting de achterburen te waarborgen. 

Het team van Uw Tuin heeft uitstekend werk verricht en een prachtige tuin gemaakt. Van begin tot het eind prettig samengewerkt en het resultaat is van perfecte kwaliteit! Ik raad hen zeker aan.9

Bewoners van deze moderne tuin in Nijmegen met zwembad

Jaar na aanleg van tuin! 

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Neem contact op