Voortuin van boerderij van parktuin in Vianen. Tuinaanleg door Uw Tuin Hoveniers uit Malden
Parktuin Vianen
April 12, 2024
Groene moderne tuin in Mook met tuinverlichting. Beplanting in de achtertuin van een landschapstuin in Groesbeek. Deze tuin in ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Moderne tuin met jacuzzi Mook
April 12, 2024

Moderne tuin met zwembad in Nijmegen

Tuinwens van de klant

Naar aanleiding van het bestaande ontwerp hebben wij wat aanpassingen gedaan om de tuin zo efficiënter in te delen. Iets wat vaak van belang is bij het aanleggen van een tuin in een stad. Ook hebben wij groen toegevoegd aan deze tuin om zo het buitengevoel te stimuleren en groen zijn kans te geven om te bloeien. Bij ons komt de gedachte van een typische welnesstuin naar boven. Waar gezwommen kan worden en in het overdekte poolhouse gesport kan worden. Om meer groen toe te voegen aan de tuin is er een gat gemaakt in het dak van het poolhouse waar een boom zijn weg vindt. Ook heeft deze tuin veel verlichting voor de avonduren en een unieke tuinbank waarop gezeten kan worden.  

De hoveniers van Uw Tuin in Malden hebben de afgelopen maanden van onze tuin met achterstallig onderhoud een "hollands Alhambra" gemaakt. Alle moeite is gedaan om aan onze wensen te voldoen, waarbij zelfs enkele bomen vanuit Italie werden gehaald. Het door een tuinarchitect elders bedachte concept kreeg na zorgvuldige bestudering door Frank van Uw Tuin nog een verdere upgrade en toen er later nog extra wensen kwamen voor het plaatsen van 'red cedar' voor een nog mooier design werden ook deze aanpassingen perfect uitgevoerd. Het uiteindelijke resultaat oversteeg onze verwachtingen. Daarbij dient nog vermeld, dat naast toewijding en vakbekwaamheid van de hoveniers het dagelijks contact met hen erg plezierig was in de afgelopen maanden. 10

Bewoners van deze moderne tuin in Nijmegen met zwembad

Planten van magnolia's in Nijmegen

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Neem contact op