Voortuin met palenwand en zitkuil in Nijmegen. Tuinaanleg door Uw Tuin Hoveniers uit Malden
Voortuin van stadstuin Nijmegen
April 12, 2024
Moderne tuin in Nijmegen met zwembad en tuinhuis. Deze tuin is ontworpen door de tuinarchitecten van Uw Tuin Hoveniers en aangelegd door de hoveniers van Uw Tuin Hoveniers uit Malden.
Moderne tuin met zwembad in Nijmegen
April 12, 2024

Parktuin in Vianen

Tuinwens van de klant

Buiten het dorp Vianen staat deze mooie gerenoveerde boerderij waar de bewoners een poolhouse en zwembad met tuindouche hebben aangebouwd. Deze toevoegingen maken het huis modern en strak qua vormgeving. Vandaar dat de wens met betrekking tot de tuin het creëren van een groene landschappelijke omgeving is. Er is gekozen voor klassieke beplanting rondom het huis, rechts en links lindes aan de voorkant van de boerderij en leibomen om de warmte tegen te gaan. Ook heeft deze tuin unieke kunstelementen die vanuit de zichtlijnen van het huis te zien zijn.  

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

Before & After

Neem contact op