Klassieke tuin Malden
April 12, 2024
Landschapstuin Wamel
April 12, 2024

Intratuin Elst

Tuinwens van de klant

Als je vanaf de snelweg Elst in rijdt ligt aan je linkerkant het tuincentrum Intratuin Elst. Dat in 2012 compleet gerenoveerd is en ondertussen niet meer weg te denken is uit deze omgeving. Wij hebben in samenwerking met Intratuin Elst de omgeving aan mogen kleden. Waarbij op de parkeerplaats bomen zijn geplant en de gevel is aangekleed met groen. Om zo het tuincentrum een passend 'groen’ imago aan de buitenkant te geven. Om ervoor te zorgen dat het er continu mooi bij staat onderhouden wij het terrein.  

Maak een afspraak met onze tuinarchitect

In het eerste gesprek hebben we het samen over alle wensen en ideeën met betrekking tot de tuin. We hebben het over de stijl, het gebruik en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn. Na het gesprek wordt er een tuinontwerp gemaakt waar al je wensen en de expertise van de tuinarchitect samenkomen. 

De entree van ons tuincentrum is voor ons van groot belang. Dit laat altijd de eerste indruk achter en wij willen dat een goede, groene en nette indruk is. De mannen van Uw Tuin Hoveniers zorgen er door goed onderhoud voor dat altijd zo is. Bedankt!10Bewoners van deze moderne tuin in Nijmegen met zwembad

Neem contact op